blogy logo
login PRIHLÁS SA
BLOG chinacompany
ČLÁNKY
GALÉRIE
DISKUSIE
1
SLEDUJETE BLOG
Vitajte na mojom blogu
MADE.IN.CHINA



Mojich TOP 5 hier.
pridal MADE.IN.CHINA 18.7. 2010 o 10:30

 

1.

Bioshock:

Jedna z najväčších FPS aká bola kedy stvorená. V hre zavítame do tajuplného podmorského mesta Rapture ktorého tajomné a najmä nebezpečné zákutia budeme mat možnost objavit a zažit na vlastnej koži. V hre sú vaši hlavný nepriatelia zmutovaný obivatelia mesta Rapture. Budete mat možnost z svojim vlastním telom robit šialené experimenty vo forme plazmidov, ktoré vám dodajú super schopnosti. A to všetko ešte k tomu v úchvatnej grafike. Priaznivcom žánru FPS tento titul môžem len odporučit.

 

2.

Batman:Arkham Asylum:

Tento titul je pre mna jednoznačne velký zrôraznujem velmi velký unikát. Hlavný dôvod je ten že hier s komixovou či filmovou predlohou je naozaj velmi vela a vychádzajú každý rok v nemalom počte. No bohužial takmer každá z nich končí ako chabý priemer ba nebojím sa povedat až podpriemer. No jedna výnimka sa predsalen našla. Je nou Batman Arkham Asylum. V hre zavítame do Arkhámskeho blázinca kde ideme odovzdat svojho úhlavného nepriatela Jokera. No zločinci Arkhamu majú plán ako sa vyslobodit, a tak Batmana čaká jeho najhoršia noc v celom živote, kedže každý jeden väzen si nanho doslova brúsi zuby.

3.

Crysis:

Dalšia skvelá hra v rade FPS. Vydala ju vývojárska spoločnost Crytek ktorá má na svojom bedre ešte len velmi málo titulov. Konkrétne 2 Far Cry a Práve spomínaný Crysis. V tejto hre ste poslaní na záchrannú misiu na ostrov kde z vami neznámich dôvodov držia nejakích Americkích vedcou divoký koorejčani. Po čase ale zistíte že je to len niečo ako rozcvička pred vašim hlavním nepriatelom. Po čase odhalíte že na ostrove sa ukrívajú divoký mimozemštania a musíte čelit invázií. A toto všetko sa vám ponúka v jedinečnej až priam revolučnej Grafike.

4.

GTA IV:

Séria GTA je každému hráčovy iste známa. V roku 2008 vydali Rocktar Games dalšie pokračovanie tejto slávnej série ktorá je známa tým že je v nej obrovská volnost a samozrejme kopa možností. V GTA IV bude hlavná postava Niko Belic ktorý sa vracia z Srbska s tím že v Liberty City je sveta žit. Jeho neštastný bratranec Roman mu totiž natáral aký je bohatý a čo všetko vlastní. No hned po príchode do Liberty City zistí že pravda je úplne iná a že jeho bratranec je jednoduchý taxikár ktorý sa ku všetkému ešte aj topí v dlhoch. Takto sa rozplíva jeho sen o tom že nebude žit v kriminálnom živote priam rozplíva. Liberty City a celkové okolnosti mu to totiž ani nedovolia.

5.

Mass Effect 2:

Jedinečné pokračovanie jedinečnej RPG od jedinečních vývojárov BioWare. V hre zavítame opät do hlbokého vesmíru kde sme už od začiatku napadnutý ba priam zabitý. V hre budeme zhánat novú posádku blúdit vesmírom ktorý je pre nás takmer neobmedzene volný. Budeme vylepšovat zbrane a celú vašu postavu ako sa to už v RPG aj robí.



Prístupov 3696
Kvalita článku
(80%) hlasov 5

PRÍSPEVKY
SLEDOVAŤ
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Prihláste sa, alebo použite facebook login facebook login
ĎALŠIE ČLÁNKY V BLOGU
Warlords of Dreanor-Screenshots gallery
[ 20.11.2014] (príspevkov 0)
Warlords of Dreanor- prvé dojmy + Screen...
[ 16.11.2014] (príspevkov 2)
Minecraft server
[ 16.4.2012] (príspevkov 13)
Batman Arkham City
[ 11.12.2011] (príspevkov 16)
Mojich TOP 5 hier.
[ 18.7.2010] (príspevkov 6)
PC GAMES (UPDATE)
[ 3.5.2010] (príspevkov 57)